Het Koepeltheater viert heropening en 100-jarig bestaan

Na een lange periode van sluiting opent het Koepeltheater, voorheen bekend als de Koepelkerk, zijn deuren weer voor het publiek. We zijn verheugd om deze nieuwe fase te markeren met de viering van ons 100-jarig bestaan, een mijlpaal die de rijke geschiedenis en de culturele betekenis van ons prachtige gebouw onderstreept.

Samen met onze heropening introduceren we een nieuwe website en ons eigen ticketplatform. Onze zaal en foyer staat ter beschikking voor koren, muziekverenigingen, theatergroepen, dansensembles, amateurkunstenaars, educatieve workshops, zakelijke vergaderingen, trouwerijen, congressen uitvaarten en nog veel meer.

We kondigen met plezier aan dat de zaal van het Koepeltheater beschikbaar zal blijven voor verhuur. Dit biedt een unieke gelegenheid voor organisaties en individuen om hun evenementen in een historische en sfeervolle omgeving te houden. Let wel, we ontvangen geen subsidies en de huurprijzen zijn daarom vastgesteld om de operationele kosten van het gebouw en aanwezigheid van vrijwilligers te dekken.

In het licht van de recente stijging van de gasprijzen en een defecte verwarming die een aanzienlijke investering vergt, zijn we genoodzaakt te stoppen met het zelf organiseren van evenementen. We richten ons nu op het ondersteunen van externe evenementen. Ondanks deze uitdagingen zijn we vastberaden om een oplossing te vinden en onze prachtige locatie warm en gastvrij te houden.

We willen al onze bezoekers en supporters van de afgelopen jaren bedanken. Uw steun en liefde voor cultuur en gemeenschap hebben ons door deze uitdagende tijden heen geholpen. We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen in het Koepeltheater en we zijn enthousiast over de toekomst van dit unieke, historische gebouw.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen, bezoek regelmatig onze nieuwe website op www.koepeltheater.nl en like onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/koepeltheater/

Meer info over het 100-jarig bestaan: https://koepeltheater.nl/event/koepeltheater-100-jaar-open-huis/